مهندسی تکنولوژی اطلاعات فونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا سازفونت زيبا ساز
فونت زيبا ساز

مهندسی تکنولوژی اطلاعات
درس های تخصصی،تمرینات،پروژه ها
لينک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان تکنولوزی اصلاعات و آدرس hivasecret.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





به گزارش فاوانیوز دکتر حمیدرضا جمالی مهموئی -رئیس پژوهشکده علوم اطلاعات پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران و عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت معلم تهران- در گفت‌وگو با ماهنامه مدیریت ارتباطات درباره ابعاد مختلف «رسانه‌ها در عصر اطلاعات» سخن گفته است.

وی با تشریح تعاریف مختلف جامعه اطلاعاتی و کارکردهای  رسانه‌ها در شکل‌دهی به آن می‌گوید: یکی از اجزای اساسی جامعه اطلاعاتی رسانه‌ها هستند. اطلاعات نیز به عنوان عنصر اساسی است و رسانه‌ها مجرای انتقال اطلاعات به حساب می‌آیند. بنابراین رسانه‌ها نقشی اساسی در شکل‌گیری یک جامعه اطلاعاتی ایفا می‌کنند و بدون وجود رسانه نمی‌شود یک جایگاه اطلاعاتی در جامعه اطلاعاتی داشت. از طرفی رسانه محملی است که در آنها می‌تواند گفتمان و بحث و گفت‌وگویی درباره جامعه اطلاعاتی شکل بگیرد.

 او با تأکید بر اینکه در رسانه‌ها از ابتدا تا اکنون سیر تحول و تکاملی رخ داده تصریح می‌کند: رسانه‌های دوران معاصر به عنوان رسانه‌های نوین و دیجیتال ویژگی‌هایی دارند که رسانه‌های قدیمی‌تر نداشته‌اند. رسانه‌های نوین شکل‌گیری جامعه اطلاعاتی را تسهیل کرده‌اند، زیرا برد آنها بیشتر است و نفوذ اطلاعات بیشتر شده که در نتیجه جریان دو طرفه اطلاعات را تسهیل کرده‌اند.
وی در بخش دیگری از این گفت‌وگو به تنوع رسانه‌ها به منظور تأثیرگذاری بیشتر در جامعه اطلاعاتی اشار کرده و می‌گوید: با متعدد بودن مالکیت، تولید رسانه‌ها می‌توانند تحت اختیار گروه‌های دیگر، جوامع محلی و حتی مردم باشند. منظور از شفافیت رسانه‌ها این است که به جریان آزاد اطلاعات معتقد باشند و در ارائه اطلاعات حق و حقوق مخاطبان خودشان را در نظر بگیرند و اطلاعات دقیق و موثق را ارائه دهند. منظور از استقلال رسانه‌ها نداشتن وابستگی است. بیشتر رسانه‌ها به فکر تأمین اهداف سازمانی هستند که به آنجا وابسته‌اند (خصوصی، دولتی و مشارکت با حزب سیاسی). وابستگی تأثیر زیادی در جریان آزاد اطلاعات خواهد گذاشت ولی ما به دنبال رسانه‌های مستقل در جامعه اطلاعاتی هستیم.
رئیس پژوهشکده علوم اطلاعات پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران در ارزیابی سواد رسانه‌ای مردم ایران می‌گوید: تیراژ روزنامه‌ها، کتاب‌ها و حتی مجلات عامه‌پسند در مقایسه با کشورهای دیگر در ایران پایین است. آمار‌ها نشان می‌دهند مردم ایران بیشتر اهل تلویزیون هستند، البته اینترنت هم رشد زیادی داشته است و مردم ما مانند مردم باقی دنیا اهل رسانه‌های مکتوب نیستند. تمایل بیشتر به رسانه‌های منفعل مانند تلویزیون است که زیاد نیازی به تفکر انتقادی ندارند. در باقی حوزه‌ها سواد رسانه‌ای داریم اما تحقیق لازم است. سواد بصری مردم که اجزای یک فیلم، تصویر و نمادها را بفهمند احتیاج به تحقیق و آموزش دارد. سواد رسانه‌ای و سواد بصری که لازمه استفاده از رسانه‌ها هستند، آموزش داده نشده‌اند که به شکلی مطلوب و همراه با تفکر انتقادی مورد استفاده قرار بگیرند.



 



نظرات شما عزیزان:

shekarchi
ساعت22:23---11 آبان 1390
اخه اقا هیوه ما صوات درست حسابی نداریم

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ پنج شنبه 7 آبان 1390برچسب:, ] [ 21:34 ] [ مهندس هیوا سلطانی ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

توفیق انسان بودن را با پیروزی در هیچ کاری برابر مکن. دیگران را چنان که هستند بپذیر. و به دگرگون ساختن حوادث متغیری که دوست نمی داری، خویشتن را سرگرم کن. در همگان به چشم انسان نظر کن و هیچ کس را به اعتبار، بالاتر از خویش منشان. به شتاب در پی خوشبختی متاز، زندگانی کن چنان که باید. تا که خوشبختی پاداش تو باشد. با تشکر، هیوا سلطانی
امکانات وب

ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

آمار وب سایت:
 

بازدید امروز : 50
بازدید دیروز : 63
بازدید هفته : 50
بازدید ماه : 554
بازدید کل : 8418
تعداد مطالب : 88
تعداد نظرات : 41
تعداد آنلاین : 1

.

p align="center"> .